RIB ROOM restoranas išsiskiria unikaliais šonkaulių gaminimo būdais, kurie lenkia tradicijas ir atveria kelią naujiems skoniams. Nepaisant šio išskirtinumo, restorano meniu taip pat pasižymi subalansuotais klasikiniais pasaulio virtuvės patiekalais, kurie patenkins įvairių skonių mėgėjus. Virtuvės šefas – Miroslav Styčinskij, patyręs kulinarinių šedevrų kūrėjas. Jo kūrybiškumas ir aistra maistui, suteikia mums galimybę pasiūlyti jums unikalią maisto patirtį.
Lietuviški skoniai – tai kur kas daugiau nei cepelinai ar šaltibarščiai, o gėrimų pasaulis neapsiriboja vien gira, alumi ar degtine. Šimtmečių kultūra ir tradicijos slypi užmirštuose skoniuose, kvapniose žolelėse ir autentiškuose receptuose, kuriuos šiandien atgaiviname su naujomis interpretacijomis.
Mūsų meniu – tai kelionė laiku, kurioje susilieja senosios lietuviškos tradicijos su šiuolaikiniais virtuvės vėjais. Mes pasirinkome tai, kas mus žavi ir ką vertiname patys – kokybiškus, vietinius produktus, švelnias ir suprantamas skonių kombinacijas.
Siekiame derinti praeitį su dabartimi, siūlydami patiekalus, kurie gerbia tradicijas, bet tuo pačiu įkvepia šiuolaikiniams skoniams. Skanaus!
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
PASITIKIMO GĖRIMAS
VORUTA Blossom
Lengvas, prinokusių vyšnių skonis su subtiliu erškėtrožių žiedų aromatu (pusiau saldus) (100 ml).
Komplimentas prie vyno: Obuolių skiltelės su mėta.
KARŠTAS UŽKANDIS
Upėtakio filė kepta su rabarbarais, čiobreliais, burokėlių lapais ir daigais.
VORUTA Natūralus rabarbarų vynas (pusiau saldus 50ml)
Lengvas savitas rabarbarų aromatas ir gerai subalansuotas skonis
KARŠTAS PATIEKALAS I
Lėtai virta vištienos krūtinėlė, patiekiama su obuolių padažu, meduje keptomis morkomis ir moliūgų kremu.
VORUTA Natūralus obuolių vynas (pusiau saldus 50ml)
Švelnus, kvepiantis lietuviškų obelų sodu
KARŠTAS PATIEKALAS II
Anties krūtinėlė (confit) su raudono vyno ir vyšnių padažu, baltame vyno marinuotomis kriaušėmis ir apelsinais, ir bulvių koše su lazdyno riešutais
VORUTA Natūralus vyšnių vynas (pusiau saldus 50ml)
Lengvas, prinokusių vyšnių skonis su subtiliu erškėtrožių žiedų aromatu
KARŠTAS PATIEKALAS III
Jautienos steikas, patiekiamas su PORTO vyno ir aronijų padažu, saldžių bulvių blyneliu, keptais vyšniniais pomidorais ir smidrų ryšulėliais su porais
VORUTA Natūralus aronijų vynas (pusiau sausas 50ml)
Išraiškingi taninai, ryškus aronijų skonis ir intensyvus uogų aromatas
DESERTAS
Ant griliaus keptas varškės sūris su medumi, granatų padažu, šviežiomis uogomis ir varškės kremu
VORUTA Natūralus granatų vynas (pusiau saldus 50ml)
Šeimyniškių g. 1, Vilnius
Virtuvės šefas – Miroslav Styčinskij
Rezervacijai:
+370 (0-618) 49536
info@ribroom.lt
Degustacijų pateikimo laikas:
I – V 17:00 – 22:00
VI – VII 14:00 – 21:00